Mescid-i Aksa’yı  yıkmak istiyorlar

Mescid-i Aksa’yı yıkmak istiyorlar

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatmasını protesto etti. Necip Fazıl Kocaman, İsrail'in asıl hedefinin Mescid-i Aksa'yı yıkmak olduğunu söyledi

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatmasını protesto etti. Şerafettin Camii’nde yatsı namazı sonrası biraraya gelen Saadetli gençler, İsrail aleyhine sloganlar attı.
 
Basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Necip Fazıl Kocaman, Müslümanların ilk kıblegahı olan Mescid-i Aksa’nın, korsan devlet İsrail tarafından işgal edildiğini söyledi.
 
Mescid-i Aksa’nın da 1967’den bu yana ilk defa ibadete kapandığını kaydeden Kocaman, “Mescid-i Aksa’yı yok ederek kendi batıl inançları doğrultusunda kutsal topraklarını inşa etmeyi en önemli gayeleri olarak gören işgalci siyonistler, Mescid-i Aksa’nın sahipsiz kaldığını zannederek gözlerini iyice karartmışlardır. Nihai hedefleri Filistin’i işgal ve Müslümanları bölgeden çıkarmak olan İsrail, öncelikli hedef olarak Mescid-i Aksa’nın işgalini planlamıştır ve yıllardır süregelen sistematik uyutma seanslarıyla Müslümanları uyutmuşlardır” dedi.
 
MESCİD-İ AKSA'DA CİRİT ATIYORLAR
İsrail’in Mescid-i Aksa’yı Müslümanların kutsal mekanı olmadığı algısını yerleştirmek istediğini belirten Kocaman, bu amaç içerisinde de Mescid-i Aksa’nın çevresine Yahudilerin yerleştirildiğini ifade etti. İsrail’in sıraki hedefinin ise Mescid-i Aksa’yı yıkmak olduğunu ileri süren Kocaman, “Başlatılan bu uygulama Müslümanların tepkisizliği karşısında kalıcı hale gelecektir. Müslümanları uyutan işgalci siyonistler Mescid-i Aksa’yı yakma girişiminde de bulunmuşlardır. Bir avuç inanmış Müslümanların direncinden daha fazlasına ihtiyaç vardır. Müslümanlar şuurlu tepkiler verdiği zaman iliklerine kadar titreyen Siyonist İsrail militanları, şimdilerde ilk kıblegahımızda başıboş bir halde cirit atmaktadırlar” diye konuştu.
 
4-1.20141101135011.jpg
 
İSLAM ALEMİ NEDEN SUSUYOR?
İşgalci ve bebek katili İsrail’in bu topraklardan silinmesi gerektiğini ifade eden Kocaman, “Bu iradeyi ortaya koyabilecek bir sese bir güce ihtiyaç vardır. ‘Kudüs, bize şarkın en sevgili Sultanı Selahattin Eyyübi’nin emaneti ve tapusu cennet mekan II. Abdülhamit Han da olan bir İslam mirasıdır’ diyen Başbakanımız Davutoğlu’na ve her defasında, ‘Kalbimin yarısı Mekke’dir, yarısı da Medine; üstünü bir tül gibi Kudüs örter!’ dizelerini gür bir sesle okuyan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’la beraber bütün İslam ülkelerinin liderlerine sesleniyoruz. Neredesiniz? Aksa işgal altında. Neden hala susuyorsunuz? Nasıl görmezden geliyorsunuz? İşin ebebiyatını bırakın, gereğini yapın. İsrail ile olan gizli, açık bütün ilişkilerinizi sonlandırın” açıklamasını yaptı.
 
MUSTAFA ÜNÜVAR - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.