Mescid-i Aksa onurumuzdur    

Mescid-i Aksa onurumuzdur   

İslam dünyasının dağınıklığından cesaret alan İsrail işgal güçleri, şiddetin dozunu iyice artırarak, sivil ve savunmasız Filistin halkına saldırıyor. Kıble meclisi de siyonistler tarafından işgal edilmek isteniyor.  

İlk kıblemiz Mescid-i Aksa ve Kudüs’e yönelik saldırılar, İsrail askerleri tarafından mübarek Ramazan ayında da sürüyor. Bölgede özellikle her Ramazan ayında aynı olaylar yaşanıyor. İsrail işgal güçleri ise bu yıl şiddet ve saldırıların dozunu artırdı. İsrail işgal güçleri, Mağaribe kapısında ve Mescid-i Aksa'nın surlarının üstünden Filistinlilere saldırıya geçti. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’da çatışmalar yaşanmaya başladı. Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinli Müslümanlara saldıran işgalci güçlerin plastik mermiler, gaz ve ses bombaları kullandıkları görüldü. İsrail işgal güçlerinin ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya başlattığı saldırıda çok sayıda yaralı olduğu aktarıldı. Ümmet coğrafyasının sessizliği ise yürekleri dağlıyor. 

HER YERDE HER NEFESTE SİYONİZMLE MÜCADELE EDECEĞİZ 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, siyonist işgalcilerle yapılan anlaşmaların yırtılıp çöp tenekesine atılması gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde işgalcilerin saldırılarını telin etmek üzere işgalcilerin büyükelçilik konutu önünde bir araya geldiklerini hatırlatan Turhan, her yerde, her nefeste siyonizmle mücadeleye devam edeceklerini aktardı. Turhan, “Esas itibarıyla beklentimiz asrın anlaşması çalışması siyonistlerle yapılan normalleşme adımlarını İslam ülkelerinin bir an önce bitirmesini istiyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın güzel bir sözü var. ‘siyonist yapılar ancak güçten anlar. Onlar kınamaktan anlamazlar.’ Biz bu noktada gücün kaynağının Müslüman ülkelerin bir araya gelmesinde görüyoruz. Her biri bir ayrı baş olarak değil. Her biri siyonistlerle yaptığı anlaşmalarla farkındalık oluşturarak değil. Bir an önce siyonistler ile yapılan anlaşmalar yırtılıp çöp tenekesine atılması sonrasında da D8 İslam Birliği çalışmasıyla birlikte siyonistlerle anladığı güç ile konuşmanın vaktidir. Allah kıyamımızı mübarek eylesin. İnşallah son nefese kadar, son bir ferdimize kadar, Mescid-i Aksa kurtulana kadar, Salahattinler ve Ömerler oraya gidene kadar, burada nasıl ki Kocatepe ve Hacı Bayram Camilerine gidiyorsak Mescid-i Aksa’ya elimizi kolumuzu sallayarak gidene kadar Allah’ın izniyle mücadelemiz devam edecek. Allah Filistin’deki kardeşlerimize yardım etsin. Allah onların mücadelesini makbul eylesin. Allah İslam ülkelerine feraset versin” dedi. 

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.