Mersin’de polis servis aracına bombalı saldırı

Mersin’de polis servis aracına bombalı saldırı

Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Güvenever Mahallesi Dikenliyol kavşağında emniyet müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında...

Mersin kent merkezinde, mesai çıkışında, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 12 yaralı var.

Saldırının nasıl gerçekleştiği henüz bilinmezken aracın arka kısmının büyük hasar aldığı ve seyir halindeyken olayın meydana geldiği ilk gelen bilgiler arasında.

Bugün saat 17.20 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Okan Merzeci Bulvarı'nda, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası panik yaşandı. Yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Habertürk TV'ye konuşan Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz şunları söyledi: "Ankara'dayım şu anda. İtfaiye daire başkanımız bizi aradı. Patlama yüksek bir polis servis aracına yapılan bir patlama. Biz de takip ediyoruz. Valilik binasına yakın bir bölge. "

ÇÖP KONTEYNERİNE KONULAN BOMBA PATLATILDI

İHA'nın geçtiği bilgiye göre; Merkez Yenişehir ilçesi, Güvenever Mahallesi, Dikenliyol kavşağında emniyet müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerine konulan bomba uzaktan kumandayla patlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.