Mersin'de Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Mersin'de Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Mersin'in Gülnar ilçesinde akrabalarının düğününe giden ailenin içinde bulunduğu otomobil takla attı. Kazada üniversitesi genç kız hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Oğuz Arslan yönetimindeki 58 PA 551 plakalı...

Mersin'in Gülnar ilçesinde akrabalarının düğününe giden ailenin içinde bulunduğu otomobil takla attı. Kazada üniversitesi genç kız hayatını kaybetti,

3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Oğuz Arslan yönetimindeki 58 PA 551 plakalı otomobil, Gülnar'ın Bereket köyü yol ayırımında önündeki araca çarpmamak için direksiyonu kırması ile takla attı.

Kazada, sürücü Arslan, sözlüsü Gülsüm Şanlı (24) ile kardeşi Tarık Arslan ve annesi Ayşe Arslan yaralandı. Yaralılar 112 Acil ekiplerince Gülnar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada durumu ağır olan Gülsüm Şanlı yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Üniversite mezunu olan Gülsüm Şanlı'nın öğretmen olan Oğuz Arslan ile bir süre önce sözlendiği ve Kurban Bayramı'nda ise nişan yapmayı planladıkları öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.