Merhum Murat Göğebakan’nın Adı Adana’daki Eğitim Merkezi’ne Verilmişti

Merhum Murat Göğebakan’nın Adı Adana’daki Eğitim Merkezi’ne Verilmişti

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Murat Göğebakan, 'Ay Yüzlüm' şarkısıyla milyonlarca insanın gönlünde taht kurmuştu. Adana doğumlu sanatçı hayırseverliğiyle de öne çıkmıştı. Adana’da Kimse Yok Mu Derneği,...

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Murat Göğebakan, 'Ay Yüzlüm' şarkısıyla milyonlarca insanın gönlünde taht kurmuştu. Adana doğumlu sanatçı hayırseverliğiyle de öne çıkmıştı. Adana’da Kimse Yok Mu Derneği, Altın Çocuk Derneği ve Göğebaka’nın destekleriyle merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde 13.01.2010’da faaliyete geçen eğitim merkezine onun adı verilmişti. Merkezin açılışına katılan Göğebakan, konuşmalarıyla hem ağlamış, hem de ağlatmıştı.

Sahnede şarkı söylemenin kürsüde konuşmaktan daha kolay olduğunu belirten Göğebakan, "Ama her ne olursa tüm bunların değerini hastaneye yatınca anladım. Eğer burada bir kardeşimiz duası bize sebep olmuşsa, Allah herkesten razı olsun." demişti. Uzun süre alkışlanan ve gözyaşların boğulan Göğebakan, "Hep Allah'tan bir dileğim var. İyi bir kul, anne ve babama hayırlı bir evlat; evladıma da iyi bir baba olmak için mücadele ettim. İnşallah bundan sonra bu kardeşlerime iyi bir ağabey olabilirsem, ne mutlu bize. Siz anne ve babalar da çocuklarınızla gurur duyun. Bizlerin sizlere gurur duyduğu gibi. Hepiniz sevgi ile kalın. Keşke gücümüz elverseydi, daha başka şeyler yapsaydık. Ama biz sanatçıların niyeti ve yüreği bu işe daha önceden zaten hazırdı. Bir kez daha söylüyorum. Belki buradaki bir kardeşimizin duasıyla biz iyileştik. Onun için sizler de ellerinizi uzatın. Uzattığınız o el hiçbir zaman geri dönmeyecektir. Sevgiyle kalın." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.