Merhaba'ya ziyaretler devam ediyor

Merhaba'ya ziyaretler devam ediyor

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Özden Konur, Basın Yayın ve Enfermasyon İl Müdürü Tuncay Karabulut, Basın Yayın ve Enfermasyon İl Şube Müdürü Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy Merhaba Gazetesi’nin 46. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rif

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Özden Konur, Basın Yayın ve Enfermasyon İl Müdürü Tuncay Karabulut, Basın Yayın ve Enfermasyon İl Şube Müdürü Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy Merhaba Gazetesi’nin 46. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut’u ziyaret eti. Merhaba Gazetesi’nin Arapça gazete çıkarmasıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini ifade eden Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Özden Konur ve Basın Yayın ve Enfermasyon İl Müdürü Tuncay Karabulut, “Arapça Merhaba ile birlikte Merhaba Gazetesi kalitesini ortaya koymuş ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek diğer yayın kuruluşlarına örnek olmuştur. Merhaba’nın 46. Kuruluş yıl dönümü hayırlara vesile olsun” dedi.

DÜNYANIN TANIMASI GEREKİYOR

11-14 Eylül arası İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na Merhaba Arapça’yı görmek istediklerini belirten Karabulut ve Konur, “Türkiye’de ilk defa Arapça gazete çıkması önemli bir atılım olmuştur. Bundan dolayı hem Konya’yı hem de gazetenizi orada temsil etmiş olursunuz. Çünkü fuara, 93 ülkeden 132 bine yakın katılımcı yer alıyor ve Türkiye bilişim sektörünün girişimcileri dünya ile buluşuyor” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rifat Tankut ise Basın İlan Kurumu ve asın Yayın ve Enfermasyon İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Konya basının gelişmesi için her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.