Merhaba Sporda da lider

Merhaba Sporda da lider

Daha önce röportaj, mizanpaj ve haber dallarında aldığı ödüllerle kalitesini tescilleyen Merhaba Gazetesi “TSYD – Tivibu ” Spor Yazarları Armağanı Yarışması’nda sayfa düzeni dalında birincilik ödülüne layık görüldü

Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Tivibu ile ortaklaşa düzenlenen “TSYD – Tivibu” Spor Yazarları Armağanı yarışması sonuçlandı ve 17 dalda toplam 193  ödül sahiplerini buldu.
Yerel basında yarışmaya sayfa düzeni dalında katılan Merhaba Gazetesinden  Ferhat Türkoğlu, 25 Ocak 2014 ve 28 Ocak 2014 tarihli spor sayfaları ile  Anadolu'da yayımlanan birçok gazeteyi geride bırakarak birincilik ödülüne layık görüldü.
 
TSYD Genel Merkez Yönetimi, geçen yıl olduğu gibi yeni dönemde de yarışmaya katılan eserlerin daha ayrıntılı incelenmesi için o branşın uzmanlaşmış ve tamamı spor yazarlarından oluşan isimlerini işin başına getirdi. Türk spor basının seçkin isimleri  tarafından değerlendirilen eserler tek tek incelendi ve notlar verilerek puanlamaya gidildi.
 
Jüri tarafından verilen puanların ortalaması alındı ve en yüksek notu alan ilk 3 gazete dereceye girdi. Gazeteniz Merhaba sayfa düzeni dalında birinci olurken, ikinciliği Karadeniz Günebakış, üçüncülüğü ise Bursa Olay Gazetesi aldı. Yerel spor basını serbest ve müsabaka tenkit dalında ise Konya Yenigün Gazetesinden Yunus Altınbeyaz, “Passo Lig ve siyasete verilen kurban yeni stat” yazısıyla birincilik ödülüne layık görüldü.  
 
ULUSAL BASINDA ÖDÜLLENDİ
TSYD-Tivibu Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nda kategorilerine göre ödül alan isimler şöyle: Haberde 1- Tahir Kum (sporx.com-İşte CAS’ın gerekçeli kararı!), 2- Murat Ağca (Habertürk- Bu kadarına pes). 3- Cemal Ersen (Milliyet-FIFA'da liste depremi), 3- Esra Duman (Anadolu Ajansı-Çubuk krakerle gelen şampiyonluk). Röportajda ise Habertürk'ten Meriç Müldür birinci, AA'dan Alim Tunçay ikinci, yine Habertürk'ten Atilla Türker üçüncü oldu. Jüri özel ödülünü ise Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar aldı.  
 
Merhaba Gazetesi'nin ödül alan spor sayfası:
rr.20150417180026.jpg
 
merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum