Meram’ın kalbindeki dükkan ve ofisler satışa çıkıyor

Meram’ın kalbindeki dükkan ve ofisler satışa çıkıyor

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Hizmet Binası yanında yapımı tamamlanan Ticaret Merkezi'ndeki ofis ve dükkanlar ihale usulüyle satışa çıkarılıyor.

Meram Belediyesi'nden yapılan açıklamada Belediye Hizmet Binası yanında bulunan Ticaret Merkezi'ndeki dükkan ve ofislerin satışının 22 Şubat Çarşamba günü saat 15:45'te ihale usulüyle gerçekleştirileceği belirtildi. 6 bin 140 metrekare alana oturan tesiste 28 adet dükkan, 17 normal, 11'i dükkan olmak üzere 28 ofis, 1 restoran, bay-bayan yarı olimpik yüzme havuzları, bay- bayan fitness, bay-bayan sauna buhar odası, Türk hamamlarından oluşan spor merkezi bulunuyor.

Meram Belediyesi hizmet binasının bu bölgeye taşınması ile Meram Kaymakamlığı, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi ilçenin temel idari yönetim birimlerinin de bu bölgede yapılanacak olması, ofis ihtiyacını ortaya çıkartırken, diğer taraftan Yenice, Ladikli, Küçük Kovanağzı, Hacı İsa Efendi, Toprak Sarnıç, Havzan, Büyük Kovanağzı mahalleleri başta olmak üzere bölgedeki 20 civarında mahallenin ihtiyacı olan spor tesisi, yüzme havuzları, ticari alanlar, ofisler ve restoran ile hizmet verecek. Bölgede yapılan konut yatırımları yine Meram'ın cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlayacak. Dükkan ve büroların satışı için bilgi almak isteyen vatandaşların Meram Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile irtibata geçebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.