Meram’dan Sefaköy Mahallesinde iftar

Meram’dan Sefaköy Mahallesinde iftar

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Sefaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftara Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, AK Parti Meram İlçe Teşkilat üyeleri ve çok sayıda Sefaköylü katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Başkan Toru, Gazze’de yaşanan insanlık dramına değinerek, “İsrail’in Filistin’e uygulamış olduğu zulüm ve soykırım sebebiyle hepimizin içi kan ağlıyor. Bizler sofralarımızda iftarımızı rahatlıkla yaparken, Filistin’de, Gazze’de kan, göz yaşı ve zulüm var. Hep beraber inşallah dua edeceğiz. Oradaki Müslüman kardeşlerimiz için, ümmetin birlik ve beraberliği için İsrail’i destekleyen firmaların ürünlerini boykot ediyoruz. Gazze için dua ediyoruz” dedi.

Sefaköy Mahallesi için hizmet planlaması yapıldığını belirten Başkan Toru, ihtiyaç duyulan hizmetlerin program dahilinde yapılacağını ifade etti. Toru, “İnşallah önümüzdeki günlerde hizmetlerimize çok daha rahat bir şekilde ulaşmış olacaksınız. Hepinize davetimize icabetinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.