Meram’da Turizm Haftası Konseri

Meram’da Turizm Haftası Konseri

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik kapsamında Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından konser icra edildi.

Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam Etkinlikleri çerçevesinde Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, AK Parti Konya İl ve Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

İki bölümden oluşan ve yaklaşık iki saat süren konserde koro tarafından Klasik Türk Müziği’nin sevilen eserleri icra edildi. Günün anısına Koro Şefi Tevfik Soyata’ya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan tarafından da kitap seti hediye edildi. Başkan Toru ve İl Müdürü Çıpan, koronun tüm üyelerini tebrik etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Başta Koro Şefi Tevfik Soyata olmak üzere Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun tüm sanatçılarına şükranlarımı sunuyorum. Çok güzel bir gece yaşattılar bize. Turizm Haftası nedeniyle düzenlediğimiz bu programa verdikleri destekten dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum” dedi.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan ise, “Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, dünkü çok sesli korodan sonra bugün ikinci konseri vermiş oldular Konya’da. Bu vesileyle Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüze ve Tevfik Soyata’nın şahsında tüm sanatçılara teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.