Meram'da şampiyon kupayı aldı

Meram'da şampiyon kupayı aldı

Meram Belediyesi tarafından birlik ve beraberliğe katkı amacıyla düzenlenen 2.Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda ödül töreni gerçekleştirildi.

Toplamda 21mahallenin katılımıyla gerçekleşen turnuva sonucunda şampiyon olan Boruktolu Mahallesi, kupasını Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun elinden aldı. Turnuvada ikinci olan Karaaslan Aybahçe Mahallesi ve üçüncü Harmancık

Mahallesi’ne de kupaları takdim edilirken, Beybes ve Mamuriye Mahalleleri turnuvanın en centilmen takımları seçildiler. Ayrıca turnuvaya katılan tüm mahallere teşekkür belgesi verildi ve dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

MAHALLELERİMİZ AYLAR ÖNCESİNDEN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Mahalleler Arası Futbol Turnuvasındaki amacın mahalleler arası birlikteliği artırmak olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Turnuvanın ilk yılında 16 takımımız vardı. İkinci yıl bu sayı 21’e ulaştı ve ilgi artarak devam etti. Umuyoruz ki ilerleyen yıllarda katılım daha da artacak. Gençlerimizin ilgisi bu tür turnuvalara büyük. Mahallelerimiz bu turnuvaya büyük emek verdiler ve aylar öncesinden hazırlanmaya başladılar. 23 Eylül’de başlayan turnuvamız 5 grup halinde Şehit Süleyman Ballan Spor Tesisleri’nde oynanan maçlarla gerçekleşti. Boruktolu ve Karaaslan Aybahçe Mahallelerimizin yaptığı final maçını kazanan Boruktolu Mahallesi şampiyon oldu. 2. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na katılan takımlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Programın sonunda Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.