Meram'da çeyrek final heyecanı

Meram'da çeyrek final heyecanı

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu

Meram Belediyesi tarafından mahalleler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttırılması amacıyla düzenlenen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Pazar günü oynanacak maçlar sonucunda yarı finalistler belirlenecek. Meram Belediyesi Karahüyük Mahallesi Şehit Süleyman Ballan Spor Tesislerinde hafta sonları oynanan maçlar sonucunda 4 grup birincisi ile grup ikincileri çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu: "Karahayük – Osmangazi, K.Aybahçe – Dereaşıklar, Yenibahçe – Selver, Topraksarnıç – Çomaklı."

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Karahayük – Osmangazi maçının galibi ile K.Aybahçe – Dereaşıklar maçının galibi,  Yenibahçe – Selver maçının galibi ile de Topraksarnıç – Çomaklı maçının galibi yarı finalde mücadele edecek. Çeyrek final maçları 25 Eylül Pazar günü Saat 16.00 ve 17.00’de Şehit Süleyman Ballan Spor Tesislerinde yapılacak.  2 Ekim’de yarı final maçlarının oynanacağı turnuvanın şampiyonu 16 Ekim’deki final maçı ile belirlenecek.Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara, en centilmen takım ve sporculara sürpriz hediyeler verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.