Meram’da Aynı Gün Beş Mahalleye Asfalt

Meram’da Aynı Gün Beş Mahalleye Asfalt

Konya’nın merkez Meram Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke ve bordür çalışmaları yoğun bir tempo ile sürdürülüyor.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Havzan Mahallesi’ndeki asfalt serimi çalışmalarını denetledi. Tarihi bir gün yaşadıklarına dikkat çeken Başkan Toru, “Meram tarihinde ilk defa aynı günde 5 ayrı noktada sıcak asfalt serimi yapılıyor. Toplamda 19 bin metrekarelik bir sıcak asfalt serimi var bugün. Asfalt noktasında adeta çıkartma yapıyoruz. Farklı mahallelerimizde yapılan çalışmaları kontrol ediyoruz. Şu anda Havzan Mahallemizdeyiz. Bugün Doğu Hadimi Mahallesi Abdürreşit Caddesi, Büyükaymanas Mahallesi, Kalfalar Mahallesi, Karahüyük Mahallesi, Gülbahçe Mahallesi ve şu an denetimini yaptığımız Havzan Mahallemizde asfalt serimi yapılmaktadır” diye konuştu.

8 MAHALLEDE PARKE BORDÜR ÇALIŞMASI

İlçenin farklı mahallelerinde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Asfaltla birlikte 8 farklı mahallemizde de parke-bordür çalışması sürdürülüyor. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. İlçemizde altyapı ve asfalt ihtiyacı olan bölgelerde en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde yolları kullanmalarını hedefliyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.