Meram’da asfalt serimi çalışmaları sürüyor

Meram’da asfalt serimi çalışmaları sürüyor

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

2016 yılı asfalt hedefleri doğrultusunda çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Asfalt sezonu açılışında 500 bin metrekaresi sıcak asfalt ve 1 milyon 500 bin metrekaresi ise soğuk asfalt serimi olmak üzere toplam 2 milyon metrekarelik asfalt hedefi koymuştuk. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan altyapısı tamamlanan sokaklarda asfalt serimi çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da aşınan ve deforme olan cadde ve sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Mahallesi Araböldüren Caddesi ile Gökçeşme ve Silahşör Sokak'ta sıcak asfalt serimi çalışmalarını tamamladık" diye konuştu.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçenin farklı mahallelerinde bugün sürdürülen çalışmalar ise şöyle:

"Harmancık Mahallesi Harmancık Caddesi, Aşkan ve Lalebahçe mahallelerinde altyapı çalışması; Selver Mahallesi Mütareke Sokak ve Harmancık Mahallesi Yararlı Sokak'ta asfalt serimi, Köyceğiz Mahallesi Köyceğiz Caddesi, Gülbahçe Mahallesi Duru Sokak, Yorgancı Mahallesi Ağılüstü Sokak, Harmancık Mahallesi Harmancık Caddesi, Selver Mahallesi İnceırmak Sokak, Aşkan Mahallesi Oğuzlar Sokak, Karahüyük Mahallesi Sağlarönü Sokak ve Pirebi Mahallesi Efendili Sokak'ta parke bordür çalışması, Loras Mahallesi Mühtelif Sokak'ta sathi kaplama, Dere Camikebir, Loras Mahallesi, Hatıp Mahallesi, Mahmuriye Mahallesi ve Selver Mahallesi Mütareke Sokak'ta asfalt yama çalışması."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.