Meram Kara Kartallar 2. turda

Meram Kara Kartallar 2. turda

U16 Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Burdur’da mücadele eden Meram Kara Kartallar şampiyon olarak Konya’ya döndü

Burdur’da U16 Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakalarında boy gösteren Meram Kara Kartallar, şampiyonluğa ulaştı. Meram Kara Kartallar ilk maçında Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’u 4-0, ikinci maçında ise İzmir temsilcisi İzmir Büyükşehir Belediyespor’u da 2-0’la geçti. Siyah-beyazlılar finalde ise yine İzmir temsilcisi Pınargücüspor ile karşılaştı. Rakibiyle 1-1 berabere kalan Meram Kara Kartallar uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılarda rakibini 6-5 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Meram Kara Kartallar kulüp Başkanı Mustafa Metin, “Bu grubumuzdan beklentimiz büyük. Buradan şampiyon olarak ikinci kademeye yükseleceklerine inanıyordum ve beklediğimiz gibi oldu. İnşallah önümüzde şimdi ikinci kademe müsabakaları var. Oradan da şampiyonluk elde ederek Türkiye’de son dörde kalan takım arasına girmek için mücadele edeceğiz. Meram Kara Kartallar markası bu turnuvalarda ön plana çıkıyor. İnşallah marka değerimizi artırmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ben şampiyon olan oyuncularımızı ve antrenörümüz Ahmet Arslan’ı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.