Meram Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Meram Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Meram Belediyesi yetkilileri, emlak vergisinin 2015 yılı 2. taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatarak, cezalı duruma düşmemeleri için mükellefleri uyardı.

Meram Belediyesi yetkilileri, emlak vergisinin 2015 yılı 2. taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatarak, cezalı duruma düşmemeleri için mükellefleri uyardı.

Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden, konuyla ilgili yapılan açıklamada, emlak vergisi tahsilatının her yıl mayıs ve kasım aylarında yapıldığı anımsatıldı.

Mükelleflerin mağdur duruma düşmemeleri için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerektiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye hizmet binamız ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nde bulunan veznelerde hafta içi mesai saatleri içerisinde nakit ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Ayrıca e-belediyecilik uygulaması kapsamında www.meram.bel.tr internet adresinden online olarak da tahsilat yapılabilmektedir. Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı Kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak olup, mükelleflerin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen güne kadar vergilerini ödemeleri gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.