Memduh Boydak: Küresel Hedeflerimiz İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Memduh Boydak: Küresel Hedeflerimiz İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtdışı mağazalaşma operasyonu dâhilinde yeni mağazasını İsviçre’nin Zürih şehrinde faaliyete geçirdi. Avrupa’daki 56’ncı, İsviçre’de ise ilk mağazasını Zürih’te açan İstikbal,...

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtdışı mağazalaşma operasyonu dâhilinde yeni mağazasını İsviçre’nin Zürih şehrinde faaliyete geçirdi. Avrupa’daki 56’ncı, İsviçre’de ise ilk mağazasını Zürih’te açan İstikbal, ilerleyen dönemde bu ülkede büyümeyi hedefliyor. Açılışına katılan Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, "Küresel hedeflerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

İstikbal Mobilya, yurtdışı pazarlarında yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurtdışı mağazalaşma operasyonu dâhilinde Avrupa’daki 56’ncı, İsviçre’deki ilk mağazasını Zürih’te açan İstikbal, yeni lokasyonlarla bu ülkede büyümeyi hedefliyor. Toplam 785 metrekare üzerine kurulan Zürih İstikbal mağazası, Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, Boydak Dış Tic. AŞ Genel Müdürü Murat Bozdağ ve Zürih Başkonsolosu Aslı Oral’ın katılımıyla gerçekleşti.

Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisi olarak ve 2023 yılında dünyanın en büyük 3 mobilya üreticisinden biri olma hedefiyle mağazalaşma faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen Memduh Boydak, "İstikbal markamızla Türkiye’de ve yurtdışında franchise tipi yapılanmayla faaliyet gösteriyoruz. İstikbal ailesi olarak geçen yıl belirlediğimiz küresel hedeflere ulaşmak için ekibimizle birlikte tüm gücümüzle çalışıyoruz. Markamızın yurtdışı açılımları doğrultusunda hedef pazarlara ve tüketicilerimize daha yakın olmak, onlara çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla bu sene 30 yeni mağaza açma hedefiyle yola çıktık ve bu hedefi tamamlamamıza çok az bir zaman kaldı. Bu hedeflerimiz doğrultusunda bugün Avrupa genelinde 56’ncı, İsviçre’de ise ilk mağazamızı Zürih’te açtık." diye konuştu.

Şu an yaklaşık 50 ülkede 300’den fazla mağazayla faaliyete gösterdiklerinin altını çizen Boydak, "Geçtiğimiz aylarda Avrupa’da Stuttgart, Hamburg, Bosna Hersek ve Atina’da yeni mağazalar açtık. 2014 hedeflerimiz doğrultusunda Zürih mağazamız İstikbal olarak bu yılki 21’inci, Avrupa’da ise toplamda 56’ıncı mağazamız. İstikbal markamızla bugün, 50 ülkede 300’den fazla mağaza ile faaliyet göstermenin yanında, 100’den fazla ülkeye yaklaşık 145 milyon dolarlık mobilya ihracatıyla ülkemizin lider markası konumundayız." dedi. Boydak, yurtdışında açılan her mağazanın hem ülke itibarı hem de ülkeler arası ticaret hacminin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, "Avrupa’daki faaliyetlerimizle yılsonuna kadar Fransa Nantes, Belçika Brüksel, Danimarka Kopenhag, İsveç Stockholm ve Almanya Frankfurt mağazalarımızı hayata geçireceğiz." dedi.

Zürih Başkonsolosu Aslı Oral da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İsviçre’ye bir Türk markasının ve Türk girişimcinin çabalarıyla mağaza açılmasının gurur verici olduğunu belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.