Melih Gökçek'ten 17 Aralık 'sıfırlaması'!

Melih Gökçek'ten 17 Aralık 'sıfırlaması'!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun yapıldığı gün Ankara'nın Pursaklar semtinde lüks bir siteden 6 daire birden satın aldığı iddia edildi.

Aydınlık'tan Bekir Batu'nun haberine göre; AK Parti'nin en tartışmalı belediye başkanlarından Melih Gökçek, 17 Aralık operasyonunun gerçekleştiği gün Ankara'nın Pursaklar semtinde lüks bir siteden 6 daire birden satın aldığı ileri sürüldü. İddialara göre; Gökçek'in sahibi olduğu Çankaya'da Dikmen'deki dubleks villa ise kaçak. Turan Güneşli Bulvarı Kudüs Caddesi üzerindeki villa, tapuda "tarla" olarak kayıtlı.

AYNI GÜN TESCİLLENMİŞ

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun yapıldığı gün çok dikkat çekici bir olaya imza attı. Gökçek, Türkiye'de 3 bakanın çocuklarının gözaltına alındığı ve ülkenin gündemini sarstığı gün, Ankara Pursaklar'da tam 6 daire birden satın aldı. Gökçek'in satın aldığı 6 daire resmi kayıtlara göre 95012 ada ve 6 parsel üzerinde bulunuyor. Pursaklar'da 2 bin 250 metrekarelik alanda kurulan 24 dairelik siteden alınan 6 daire, tapuya 17 Aralık 2013'te yani yolsuzluk operasyonunun yapıldığı gün tescil edildi. Esenboğa Havalimanı istikametinde bulunan daireler tapuya Türkiye'yi sarsan 17 Aralık Operasyonunun yapıldığı gün resmen  işlendi. Tapu, bizzat Ahmet ve Kadriye oğlu 20 Ekim 1948 doğumlu  İbrahim Melih Gökçek adına kaydedildi.

DİKMEN'DEKİ VİLLASI KAÇAK

Başkan Gökçek'in gündemi sarsacak diğer sırrı ise Dikmen'de sahibi olduğu villanın kaçak olması. 8 Mayıs 2007 yılında Melih Gökçek üzerine tescil edilen Çankaya Dikmen'deki villa, 26676 ada 2 parsel üzerinde bulunuyor. Bir bodrum ve bir zemin kat olmak üzere yapılan villa 557 metrekarelik alan üzerine kurulu. Turan Güneş Bulvarı üzerinde Kudüs Caddesi'nde bulunan villa tapu kayıtlarında TARLA olarak görünüyor. Yani bu villa kaçak, çünkü resmi olarak tarla üzerine konut yapmak yasal değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.