Mekpan Panel’e ilgi

Mekpan Panel’e ilgi

İstanbul TÜYAP’ta gerçekleştirilen 41.İstanbul Yapı Fuarına katılan Mekpan Panel, ürünlerini yurtiçinden ve yurtdışından fuara gelen ziyaretçilerle buluşturdu. Mekpan’ın standında ilgi yoğundu

Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı İstanbul Yapı Fuarında Mekpan Panel'in dünya'daki en son teknolojiyle ürettiği çatı ve cephe panellerini tanıttıklarını kaydederek, “Mekpan Panel olarak yüzey profilinde Post Panel, Siding Panel ve Sinüs Panel gibi yeni ürünlerimizle, dolgu malzemesi olarak, Poliüretan (PUR) ve Poliizosiyanürat (PIR) uygulamalarıyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu ürünlerimizi İstanbul Yapı fuarında, fuara ziyaretçi olarak katılan ziyaretçilerle buluşturduk. Konya 3. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızda, 2011 yılından bu yana endüstriyel mimaride önemli bir yalıtım ve yapı malzemesi olan sandviç panel üretimini sürdürüyoruz. Yıllık 3 milyon 500 bin metre kare üretim kapasiteli makine parkuru ile hizmet veriyoruz. Mekpan Panel, çatı ve cephe paneli üretiminde boyalı alüminyum, natural alüminyum, boyalı galvaniz sac, membran veya kraft kağıt kullanabiliyor. En son teknoloji ile üretilen en modern çatı ve cephe panellerini Mekpan Panel kalite ve güvencesiyle müşterilerimize sunuyoruz. Yurtiçi ve yurt dışından olmak üzere 35 bayiimizle ülkemizin sandviç panel ihtiyacının yüzde 7’sini karşılıyoruz. Sahip olduğumuz üretim teknolojisi sayesinde Türkiye’de tek hatla, en verimli ve kaliteli üretimi yapmaktayız. 50 kişiye doğrudan istihdam sağlıyoruz. İlkeli ticaret, centilmen rekabet anlayışla hareket ederek, her yıl yüzde 45 bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme ile birlikte makine performansını ve ürün kalitesini iyileştirmeye yönelik yatırımlarımız devam ediyoruz. Üretim hattımızın kalbi olan Poliüretan kısmını tam otomatik sisteme geçirdik. Üretim kapasitemizin yüzde 75’ini kullanır hale geldik. Sektörde biraz yavaşlamalar olsa da bugün üretim kapasitemiz yüzde 75’in üzerindedir” dedi.

30’DAN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ

Bu yıl sektörde büyümeyi sürdürürken, ihracata ağırlık vermeyi hedeflediklerini belirten Celalettin Hakan Katırcı, “ Mekpan Panel olarak yurt içi ve yurt dışı pazarında hatırı sayılır bir marka değerine ulaştık. İç pazarda iyi bir durumdayız. Yurtdışı pazarında 30’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda ülke ekonomisine de döviz kazandırarak katkı sağlıyoruz. Her geçen gün üretim kapasitemizi arttırarak, büyümeyi başardık. Bu yıl içinde yurtiçi pazarda pazarımızı yükseltirken, artan talepler doğrultusunda üretim kapasitemizi artırarak ihracata ağırlık vereceğiz. İhracatta ülkeyi sayısını arttıracağız. İlerleyen dönem içinde üretiminin yarısını ihraç ederek, ulusal bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

BU ÇATININ ALTINDA BİRİZ

Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte birlik ve beraberliğimize güçlendirmemiz gerektiğine işaret eden Celalettin Hakan Katırcı, “Ülkemizin birlik ve beraberliği hepimiz için önemlidir. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini daim etsin. 2018 yılında ‘Bu Çatının Altında Bir’iz’ sloganıyla üretime devam ediyoruz. Bugüne gelmemizde bizlere katkı sunan doğudan batıya, güneyden kuzeye et ile tırnak olduğumuz bu coğrafyada çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. Onlarla birlikte sektörde büyüdük ve birlikte çok değerli yollar kat ettik. Mekpan Panel ailesi olarak başardığımız işler ile gurur duyarken, bundan sonra sektörde büyümemizi sürdürürken, üretime, ekonomiye ve istihdama katkı yapmaktan mutlu olacağız. Fuarda bizi ziyaret eden ziyaretçilere, dost ve müşterilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.