Mehmet Özdilek: 7 Haftada İlk Kez Bir Maçı Gol Yemeden Bitirdik

Mehmet Özdilek: 7 Haftada İlk Kez Bir Maçı Gol Yemeden Bitirdik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "7 haftada ilk kez bir maçı gol yemeden bitirdik. Bu da bizim için iyi bir gelişme. Maçta takım olarak maçı bırakmadan eforu sahada göstermemiz bizim adımıza sevindirici. Zor gibi görünen...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "7 haftada ilk kez bir maçı gol yemeden bitirdik. Bu da bizim için iyi bir gelişme. Maçta takım olarak maçı bırakmadan eforu sahada göstermemiz bizim adımıza sevindirici. Zor gibi görünen maçı kazanarak evimize dönüyoruz. Galip geldiğimiz için mutluyuz." dedi.

Mehmet Özdilek maç sonu yaptığı açıklamada, Sivasspor oyunda üstün gözükse de defans olarak iyi direnç gösterdiklerini belirterek, "Her iki takım için de önemli bir müsabakaydı. Şunu söylemek lazım.Yaptığımız analizde Sivasspor’un içeride zor gol bulan ama dışarıda çok etkili olan bir takım görüntüsü vardı. Bugün oyunun ilk yarısında ortada geçen bir oyun oldu. İyi çıkışlar yaptık, defansın arasına ama son vuruşlarda bir beceri ortaya koyamadık. İlk devre dengeli bir futbol oynandı. Duran toplarda çok etkili bir rakiple oynadığımızı da biliyorduk. İkinci yarı oyun tam tersi oldu. Top biraz daha Sivasporda’ydı ve daha hücum yapar göründü.Futbolda ya savunmayı yada hücumu iyi yapmalısınız. Biz o anlamda rakibe göre daha dirençliydik. Rakibin defansta açıklar verebileceğini analizlerde ortaya koymuştuk. Böyle bir süreçte de golü bulduk." diye konuştu.

7 haftada ilk kez bir maçı gol yemeden bitirdiklerini aktaran Özdilek, "Bu da bizim için iyi bir gelişme. Maçta takım olarak maçı bırakmadan eforu sahada göstermemiz bizim adımıza sevindirici. Leonard’ın golü bulması bizi son derece mutlu etti. Maç öncesi de söylemiştim. Kazananın her anlamda yukarılara çıkacağı bir maçtı. Biz bu konuda başarılı olduk. 7 haftada 4 deplasman oynadık ve 7 puan aldık. Bu maçları ciddi takımlara karşı oynadık. Dışarıda biraz daha başarılıyız. Bu ivmeyi iç saha maçlarında da göstermeliyiz.Oyuncuları tebrik ediyorum. Zor gibi görünen maçı kazanarak evimize dönüyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında gruplara kalmayı hedefliyoruz. Galip geldiğimiz için mutluyuz." ifadesini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.