Mehmet Ali Köseoğlu  Basın İlan Müdürü oldu

Mehmet Ali Köseoğlu Basın İlan Müdürü oldu

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Başkanı ve Memleket Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu, Muğla Basın İlan Kurumu Müdürü oldu.

 

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şube Başkanı ve Memleket Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu, Muğla Basın İlan Kurumu Müdürü oldu. Köseoğlu, 1975 yılında Kayserili Süleyman-Raziye Köseoğlu’nun son çocukları olarak dünyaya geldi. Konya İHL, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Hasan Kuvvet ve Ahmet Aka ile birlikte çıkardıkları Eylül dergisinin 6 sayı editörlüğünü yaptı. Bülent Sönmez’in yönetimindeki Aşiyan dergisinin sahipliği ve yazı işleri müdürlüğü görevinde bulundu.

Çeşitli radyolarda kültür sanat yönetmeni ve genel yayın yönetmeni olarak çalıştı. Uzun yıllar Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Köseoğlu, 2012 yılının Ocak ayında yapılan genel kurulda TYB Konya Şube Başkanlığı’na getirilmiş, 2013 Aralık ayındaki 10. ve 2016 Ocak ayındaki 11. genel kurulda da yeniden aynı görevi yapmak üzere güven tazeledi. Gülşah Köseoğlu ile evli ve Süleyman Süheyl ile Muhammet Vefa’nın babası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.