Medicana Dağ filminde buluşturdu

Medicana Dağ filminde buluşturdu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Konya Medicana Hastanesi gazetecileri sinema etkinliğinde buluşturdu.

KuleSite Avşar Sinema Salonu’nda düzenlenen etkinliği Konya Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış’ın yanısıra Konya’da görev yapan gazete, televizyon ve radyo çalışanları katıldı. Etkinliğe katılan tüm medya çalışanları, Konya Medicana Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Nesrin Çağdaş’ın ev sahipliğinde, son dönemin ses getiren filmi Dağ 2’yi birlikte izleme fırsatı buldular.

Medyanın tüm sektörlerde olduğu gibi sağlık sektörü için de büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Konya Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, faaliyete başladıkları gündün itibaren yerel basının desteğini her zaman hissettiklerini ifade etti. Danış, “Sağlık alanındaki gelişmeleri, yatırımları, hizmetleri halka aktarabilmenin en güçlü yolunun medya olduğu günümüzde, 10 Ocak Gazeteciler Bayramı vesilesiyle medya çalışanlarıyla biraraya gelmekten, onların mesleki heyecanına destek vermekten mutluyuz” diye konuştu.

Hakan ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.