MEDAŞ geleceğe yatırım yapıyor

MEDAŞ geleceğe yatırım yapıyor

MEDAŞ'ın sadece 2 milyon abonesine hizmet vermediğini söyleyen MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, “Kurum olarak bugün aynı zamanda sosyal, kültürel ve eğitim çalışmalarında da önemli mesafeler aldık” dedi

MEDAŞ, sorumluluk sahasında bulunan Konya, Aksaray, Niğde, Kırşehir, Karaman ve Nevşehir illerindeki üniversitelerle işbirliği içerisinde ve bu yıl ilk kez düzenlenen “Genç Fikrin Enerjiye Dönüşsün” proje yarışmasıyla dereceye girenlere ödül verdi. Dedeman Otel'de düzenlenen ödül töreninde 30 projeden ilk 3'e girenlere ödülleri takdim edildi. Programa MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'ın yanı sıra; Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve KTO Başkanı Selçuk Öztürk, MEPAŞ Genel Müdürü Arslanargun, Konya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Birol Dağ, dereceye giren öğrenciler ve yakınları katıldı.

ARAŞTIRAN SORGULAYAN NESİL İÇİN BİR ŞANS

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, MEDAŞ'ın başarılı işlere imza attığını söyledi. “MEDAŞ'ın yaptığı iş çok zor ve önemli” diyen Vali Toprak, “Elektrik, oksijen gibidir. Hayatın olmazsa olmazıdır. Bugün düzenlenen bu programın bile yüzde 80'den fazlası elektrik ile sağlanmaktadır. Teknoloji bugün bütün sektörlere girdi. MEDAŞ'ta teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanıyor. Sorumluluk sahası içindeki üniversitelerle işbirliği içine girmesi de MEDAŞ'a ayrı bir değer katmıştır. Üniversitelerle işbirliği içinde olmadan, teknolojide adım atabilmek pek mümkün olmuyor. Bizim geleceğimizi gençler şekillendirecek. Bizim, hiçbir gencimizden de şüphemiz yok. Hepsi, ilerleyen yıllarda ülkesi için çok önemli işlere imza atacak, MEDAŞın bu yıl ilkini düzenlediği programı önemsiyorum. Sorgulayan, eleştiren, araştıran bir neslin varlığı için bu tarz projeler hayati önem taşıyor” şeklinde konuştu.

MEDAŞ GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇIYOR”

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ise 6 ilde faaliyet gösterdiklerini ve 2 milyona yakın abonelerinin bulunduğunu dile getirdi. Amaçlarının kaliteli ve sürekli hizmet olduğunun altını çizen Uçmazbaş, yılda 400 milyon TL yatırım yaptıklarını 2019 yılını da 410 milyon TL yatırım bedeli ile kapatacaklarını aktardı. MEDAŞ'ın hizmet kalitesinin sürekli arttığını kaydeden Uçmazbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “MEDAŞ, bugün artık kendi kendisi ile yarışan bir kurum haline geldi. İşleri mevzuatın öngördüğü süreç öncesinde bitirebilme kapasitesine sahibiz. Personelimize değer veriyoruz. Personelimize sürekli eğitim programları uyguluyoruz. Yapılan müşteri memnuniyetinde MEDAŞ'ın 21 elektrik firması içinden 2. olması eğitime ve işimize verdiğimiz önemi bir kez daha gözler önüne sermektedir. 3 bin çalışanımızla günde binden fazla iş yapıyoruz. Tüm bunları yaparken de teknolojik imkânlardan fazlası ile faydalanıyoruz. Gençlerin önünü açıyoruz. MEDAŞ olarak bir yandan kesintisiz hizmet verirken, bir yandan da sosyal, kültürel ve eğitim programları icra ediyoruz. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz bu yarışmaya 30 proje geldi. Gelen projelerin ise hepsi birbirinden değerli. Finale ise 12 öğrenci kaldı. Bugün ilk 3'e giren öğrencilere takdir belgesi ve ödüllerini vereceğiz. 9 öğrenciye ise teşekkür belgesi vereceğiz. İnşallah bu yarışmayı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz.” Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmada 1.2. ve 3. olan öğrencilere ödülleri verilirken, 9 öğrenciye de teşekkür belgesi verildi. Diğer protokol üyeleri bu yarışmanın geleneksel hale getirilmesi vurgusu yaparken, MEDAŞ'ın bu tarz çalışmalarından da övgü ile bahsetti. Ödül töreni, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum