Meclis Duvarına Çarpıp Takla Atan Otomobilden Yara Almadan Çıktı (Özel)

Meclis Duvarına Çarpıp Takla Atan Otomobilden Yara Almadan Çıktı (Özel)

Ankara’da, aracıyla epilepsi hastası abisinin bulunduğu ambulansın ardından giden şahıs direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) duvarına çarparak takla attı. Sürücü, kazadan yara...

Ankara’da, aracıyla epilepsi hastası abisinin bulunduğu ambulansın ardından giden şahıs direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) duvarına çarparak takla attı. Sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, akşam saatlerinde Dikmen Caddesi'nde TBMM önünde meydana geldi. İddiaya göre, epilepsi hastası abisini ambulansla hastaneye gönderen Tarık Erkmen, ambulansın arkasından kendisi de 06 DS 4773 plakalı özel otomobili ile hızlıca ilerlemeye başladı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, cadde üzerinde hızla ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Erkmen'in kullandığı otomobil önce orta refüje, oradan da yolun karşısına geçerek aydınlatma direğine çarptı. Duramayan otomobil daha sonra TBMM’nin duvarına çarparak takla attı. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, Tarık Erkmen, otomobilden burnu dahi kanamadan çıktı. Otomobilden yara almadan kurtulan sürücü şok geçirirken Meclis bahçesinde bulunan polisler, sürücüye su vererek sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı görenler tarafından olay yerine itfaiye ve polis çağrıldı. İtfaiye ekipleri, otomobilin patlama riskine karşı önlem aldı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.