MD Grup büyüyor

MD Grup büyüyor

Konya'nın hızla büyüyen şirketlerinden MD Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna, "Tek amacım Konya'nın istihdamına, şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlamak" dedi

MD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna ve Genel Müdürü Gülçin Türkan, şirket binasında basın mensuplarıyla biraraya geldi. Tanışma toplantısında MD Grup hakkında bilgi veren Mustfa Durna, MD Grup'un 2015 yılında kurulduğunu, MD Yapı, Işıltı Plastik, Livakent, Rety Şap Makinaları ve MD Hırdavat Makina'nın şirket bünyesinde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Bozkırlı olduğunu, 2008 yılında Almanya'dan Konya'ya döndüğünü, şehrin büyümesi ve kalkınması için çaba sarf ettiğini belirten Durna, "MD Yapı şirketimiz halen taşeronluk işi yapmakta olup, Yazır Mahallesi'nde Palmaris Botanica ismiyle 146 rezidans yapıyoruz. Projenin yüzde 70'i tamamlandı. Önümüzdeki yılın bahar aylarında daireler sahiplerine teslim edilecek. İstanbul Yolu üzerinde, Sancak Mahallesi'nde 73 bin metrekarelik alanda Konya'nın en büyük alışveriş merkezi (AVM) projesinin de sermayedar ve yapımcı firma ortaklarındandır. AVM'nin 4 büyük ortağı bulunuyor. Temeli atıldı. Farklı markalar şehre getireceğiz. AVM'yi Konyamıza kazandırmaktan büyük onur duyacağız. Yüzlerce kişiye istihdam sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Işıltı Plastik Kent Ekipmanları Şirketi'nden de bahseden Durna, "Bu şirketimiz Türkiye'nin en büyük plastik oyun park grubunun üreticisi olmak için yola çıkmıştır. Fabrikamız Büsan Organize Sanayi Bölgesi'nde. 4 bin metrekarelik alanda üretim yapılıyor. Livakent Kent Ekipmanları Şirketi bu yıl kuruldu. Rety İstanbul'daki Şap Makinaları Şirketi'nin ortaklarındanız. Şap makinaları ve yedek parça üretiyoruz. Konya ve İstanbul'daki büyük inşaat şirketlerinin önemli bir kısmının konut projelerinin şap işini biz üstleniyoruz. Şap alanında da sözsahibiyiz. İnşatta şap, yerine dökülmüş tesviye betonu üzerine zeminin izolasyonu, görsel güzelliği ve özel kullanım amacı için dökülen yer kaplama malzemesine deniyor. Ayrıca MD Makine ve Hırdavat Şirketimiz 2015 yılında kuruldu. Şirketimizin idari binasını da bügün (Cumartesi) Horozluhan Mahallesi Demirlenk Sokak'ta hizmete açıyoruz" diye konuştu.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.