Mazot hırsızları kamyoncuları bıktırdı

Mazot hırsızları kamyoncuları bıktırdı

Konya'da hırsızlar, kamyoncuların huzurunu iyice kaçırdı. Son bir ay içinde 30’a yakın kamyonun dışarıda bulunan ve biri 450 lira değerindeki aküsü çalınırken onlarca kamyonun da mazot depoları boşaltıldı.

Konya'da hırsızlar, kamyoncuların huzurunu iyice kaçırdı. Son bir ay içinde 30’a yakın kamyonun dışarıda bulunan ve biri 450 lira değerindeki aküsü çalınırken onlarca kamyonun da mazot depoları boşaltıldı. Kamyoncular, polisin, mazot ve akü hırsızlarına “dur” demesini bekliyor. Meram Süleyman Şah Mahallesi'nde hırsızlar bir tırdan yaklaşık olarak 400 litre mozot çaldı. Sabah tırının başına gelen tır şoförü gördüğü tablo karşısında şoka döndü.

Mazot fiyatlarının artmasıyla birlikte sıkıntılı zamanlar yaşadığını belirten ve 400 litre mazotu çalan hırsıza isyan eden tır şoförü, "Ekmek teknemiz bu nasıl için el verdi Rab'bim sen ve senin gibilerine fırsat vermesin" ifadelerini kullandı.

Mazot hırsızlığının her geçen gün arttığını da vurgulayan tır şöförü,"Bugün ben yarın ise başka birisinin hakkına girecekler" dedi. Geçtiğimiz gün ise yaklaşık 200 litre mazotu çalınan başka bir tır şoförü ise,"Uzun yola çıktığımız için mazotumuzu bol koymak zorunda kalıyoruz. Ne yapalım her akşam mazotumuzu çekip evimize mi götürelim? Ya da mazot deposunun başında nöbet mi bekleyelim? İnsanlar her geçen gün daha düşüncesiz ve acımasız oluyor. Biz o mazotla bir aile geçindiriyoruz ve çocuklarımız evde ekmek bekliyor." diyerek olayın faillerinin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini ve yaşanan bu hırsızlık olaylarında yetkililerin gerekli çabayı göstermesi gerektiğini söyledi.

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum