Mazak ve Studer Form Makine ile Konya’da

Mazak ve Studer Form Makine ile Konya’da

Makine sektörünün lider firmalarından Japon devi Mazak ile Alman teknolojisinin ürünü olan Studer CNC Takım Tezgâhları, Form Makine aracılığıyla Konya ile buluşuyor.

 Sektörün önemli aktörlerinden olan İstanbul merkezli Form Makine; Mazak ve Studer firmalarının ürettiği son teknolojik makinelerini Konya Ticaret Merkezi’nde açtığı bölge müdürlüğü ile Konyalılarla buluşturdu.
 
Birbirinden teknolojik makinelerin yer aldığı Mazak ve Studer ürün yelpazesinin yeraldığı Form Makine Bölge Müdürlüğü’ne, Konyalı sanayiciler de büyük ilgi gösterdi. Form Makine’nin gelişim süreci ve Konya’ya yapacağı yatırımlar hakkında konuşan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Muhterem Şanko, yirmi yılı aşkın süredir imalatçı firmalara CNC takım tezgahları satış ve servis hizmeti verdiklerini ifade etti.
 
Türkiye’nin sektördeki büyük firmalarından birisi olan Form Makine’nin, özellikle Japon devi Mazak ve Alman teknoloji ürünü Studer CNC Takım Tezgahlarının hem satışı hem de teknik hizmetlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Şanko, “Türkiye sanayisinin büyümesine paralel olarak makine sektörü de her geçen gün kendini geliştirdi. Artık günümüzde hızlı, ekonomik, sorunsuz ve hassas tezgâhlar tercih ediliyor. Form Makine olarak dünyanın en büyük takım tezgahı üreticilerinden olan Mazak ve Studer’in en yeni modellerini Konya’da açtığımız bölge müdürlüğümüzle sanayicilerimizin hizmetini sunuyoruz” dedi.
 
Türkiye’nin en hızlı gelişen sanayilerinden olan Konya’ya büyük önem verdiklerini söyleyen Şanko, geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vereceklerini kaydetti. Form Makine Bölge Satış Müdürü Ahmet Selek ise, pazarın lider firmalarını Konya ile buluşturduklarını kaydederek, “Sektörde alternatifi olmayan sorunsuz ve hızlı ürünleri Konyalılarla buluşturuyoruz. Uzun yıllardır birçok Konyalı sanayiciye takım tezgahları temininde bulunduk, ancak bölge müdürlüğümüz ile daha yakın olacağız. Konya’daki müşteri portföyümüz oldukça geniş” diye konuştu.
HAKAN ARMUTCU - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.