Mavi Ateş Taraftar Derneği Başkanından Tehdit İçerikli Paylaşım

Mavi Ateş Taraftar Derneği Başkanından Tehdit İçerikli Paylaşım

Kardemir Karabükspor’un Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Süper Lig gelmesin, bedel ödemeye hazırım. Cezaevine gireceğimi bilsem de bu şehir...

Kardemir Karabükspor’un Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Süper Lig gelmesin, bedel ödemeye hazırım. Cezaevine gireceğimi bilsem de bu şehirden kimse parasını alıp rahat rahat çıkamayacak" ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Erol Ünlü’nün takımın hafta sonunda Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Adanaspor ile yapacağı maç öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sezon başından bu yana bütün bedelleri Mavi Ateş taraftarı ödedi. Şampiyonluğa oynayan takımımız, kulübün durumu sıkışık diye hiçbir deplasmana taraftarlarımızı götürmedik. Evet, hep benim yüzümden. Mavi Ateş taraftarından özür diliyorum. Size karşı bu futbolcu ordusu benim yüzümü kara çıkardı. Eğer ki Süper Lig gelmesin ben bedel ödemeye hazırım. Cezaevine gireceğimi bilsem de bu şehirden kimse parasını alıp rahat rahat çıkamayacak. Ben her türlü bedel ödemeye hazırım. Siz de Süper Lig olmazsa bedelini ödemeye hazır olun. Bu size son uyarıdır."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.