Matso'da Üyeler Hangi İşin Ne Kadar Sürede Yapılacağını Biliyor

Matso'da Üyeler Hangi İşin Ne Kadar Sürede Yapılacağını Biliyor

Antalya'nın Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), üyelerine verdiği hizmetleri belirlediği süre aralığında gerçekleştiriyor. Odaya kayıtlı olan her üye hangi işinin ne kadar sürede tamamlanacağını bilerek işlemlere başlıyor. İşlerin...

Antalya'nın Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), üyelerine verdiği hizmetleri belirlediği süre aralığında gerçekleştiriyor. Odaya kayıtlı olan her üye hangi işinin ne kadar sürede tamamlanacağını bilerek işlemlere başlıyor. İşlerin belirli bir zamanda gerçekleşmesinin üye memnuniyetini yanı sıra personelin performansını da artırdığı ifade edildi.

MATSO Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Akın yaptığı açıklamada, etkin, verimli, hesap verebilir, şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak amacıyla yapılan tüm işlemleri süre ile belirlediklerini belirterek, üyelerin işlemlerinin ne kadar sürede yapılabileceğini gösteren hizmet standardı şeması hazırladıklarını kaydetti. Kamu hizmetlerinin hızlı, kaliteli, basitleştirilmiş ve düşük maliyetli bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizen Akın, "Belirlediğimiz hizmet standardı çizelgesini www.matso.org.tr web sayfamızda bulunan hizmetlerimiz bölümünde yayınladık. Yapılan işlemlerin ne kadar sürede ve ne kadar maliyete yapılacağını gösteren şema var. Sicil Şube Müdürlüğü ve Ticaret ve Sanayi Servisi tarafından gerçekleştirilen işlemler çizelgede detaylı bir şekilde yer alıyor. İşlemler çok daha kısa sürede hazırlanmasına rağmen en geç sürede tamamlanma durumu göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.