Matso, İtalya’da Giyim Ve Moda Fuarına Katıldı

Matso, İtalya’da Giyim Ve Moda Fuarına Katıldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti İtalya Floransa’da düzenlenen Pitti Moda Prima 2014 Fuarı’na(giyim ve moda) katıldı. MATSO heyeti 21 – 23 Kasım tarihleri arasında İtalya Floransa’da düzenlenen Uluslararası Giyim ve Moda...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti İtalya Floransa’da düzenlenen Pitti Moda Prima 2014 Fuarı’na(giyim ve moda) katıldı.

MATSO heyeti 21 – 23 Kasım tarihleri arasında İtalya Floransa’da düzenlenen Uluslararası Giyim ve Moda Fuarı’na katılarak 2015 yılı modası çizgilerini yakından inceledi. Fuara, Yönetim Kurulu üyesi Murat Oğuz Öncel, 1. Meslek Komitesi Başkanı Murat Güven ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Ahmet Kurt’unda aralarında bulunduğu MATSO üyesi kalabalık bir heyet katıldı. İş geliştirme ve inceleme şeklinde katılım sağlanan fuarda heyet, ikili iş görüşlerinde de bulunduğu belirtildi. MATSO Yönetim Kurulu üyesi Murat Oğuz Öncel, yaptığı açıklamada, modanın merkezi İtalya’da düzenlenen fuarda dünyada ki son moda trendlerini yerinde görme imkânı bulduklarını, fuarın üyelere çok olumlu katkılar sağladığını ve verimli geçtiğini söyledi.

Markalaşmak için bu tür fuarların önemli olduğuna dikkat çeken Öncel, "Heyet olarak katıldığımız fuarda üyelerimiz bir takım İtalyan marklarının bayiliği ve satışı ile ilgili ikili iş görüşmesi de gerçekleştirdi. Heyet olarak giyim ve moda üzerine dünyadaki son durumu inceleme fırsatı bulduk." dedi.

İtalya’daki outlet anlayışı ve vitrin düzenlemesi konusunda da incelemeler yaptıklarına değinen Öncel, “İtalya’da outlet mağazalarının ve büyük alışveriş merkezlerinin yerleşim birimlerinin uzağında ve daha düzenli olması, turizme yönelik hizmet veren pazar stantlarının bile belli bir standart ve düzen içerisinde konulması, satılan ürünlerin üzerinde fiyat etiketlerinin yer almasından dolayı turistlerinde güvenli bir şekilde alışveriş imkânını yakaladığını gördük." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.