Matkapla 3 Kasayı Delen Soyguncular 150 Bin Lira Alarak Kaçtı

Matkapla 3 Kasayı Delen Soyguncular 150 Bin Lira Alarak Kaçtı

Fatih’teki bir iş hanına havalandırma boşluğundan giren hırsızlar, 3 kasayı matkapla deldikten sonra yaklaşık 150 bin lira parayla kayıplara karıştı. Olayla ilgili inceleme yapan polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.Olay...

Fatih’teki bir iş hanına havalandırma boşluğundan giren hırsızlar, 3 kasayı matkapla deldikten sonra yaklaşık 150 bin lira parayla kayıplara karıştı. Olayla ilgili inceleme yapan polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay Vezneciler’de bir iş hanında Cumartesi günü saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Caddede vatandaşların yoğunluğuna rağmen hanın önüne gelen hırsızlar, yaklaşık bir saat inceleme yaptıktan sonra, yerdeki demir havalandırma kapağını açıp içeri girdi. Kasaların yerini önceden tespit eden şahıslar, çelik kasaları matkapla delerek açtı. 3 kasayı da aynı yöntemle yaklaşık 1 satte açan hırsızlar çıkarken ise elektronik kepenk sistemini bozarak dışarı çıktı. Pazar günü hana gelen görevliler, kapıyı açmak istediklerinde ise elektriklerin kesik olduğunu zannetti. Görevliler içeri giremedi ve olayın farkına da varamadı. Pazartesi iş yerlerine gelen esnaf, kasaları açık olarak görünce acı gerçekle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler, uzun süre delil topladı. Güvenlik kameralarını inceleyen emniyet ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızların havalandırma boşluğundan hana girdiğini belirten iş yeri sahibi Emin Enucuk, “Hırsızlar her kattaki kasayı soymuş. Her katta bir kasa var. 3 kasayı kilidin üstünden matkapla delip, açmışlar. Yaklaşık 150 bin lira değerinde kayıp var.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.