Masa Tenisinin Şampiyonu Kılıçaslan Liseleri

Masa Tenisinin Şampiyonu Kılıçaslan Liseleri

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Liseli Gençler Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. 49 okulun katıldığı turnuvanın erkekler kategorisinde Özel Kılıçaslan Liseleri şampiyon oldu. Turnuvada Özel Kılıçaslan...

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Liseli Gençler Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. 49 okulun katıldığı turnuvanın erkekler kategorisinde Özel Kılıçaslan Liseleri şampiyon oldu.

Turnuvada Özel Kılıçaslan Liseleri’ni Takım Kaptanı Ahmet Karataş ile birlikte Cemal Gülden, Ali Can Berberoğlu ve Bahri Kalabey temsil etti. Birbirinden güçlü rakiplerini bir bir geçen Kılıçaslanlı öğrenciler, şampiyonluğa uzanarak kupanın sahibi oldu.

Çeyrek finalde, Pazarören Anadolu Lisesi'ni eleyen Özel Kılıçaslan Liseleri, yarı final maçlarında da Necdet Taş Anadolu Lisesi'ni geçmeyi başardı. Finalde karşılaştığı Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi’ne de üstünlük sağlayan Özel Kılıçaslan Liseleri, şampiyonluk kupasını kazanarak 26 Aralık’ta yapılacak grup maçlarında Kayseri adına mücadele etmeye hak kazandı.

Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül, şampiyon öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getirerek, amaçlarının grup maçlarında Kayseri’yi başarıyla temsil etmek ve Türkiye Şampiyonası'na katılmak olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Öngül, okul olarak spora çok büyük önem verdiklerinin dolayısıyla başarının da birlikte geldiğinin altını çizdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.