Masa Tenisine Selçuklu Belediyespor damgası

Masa Tenisine Selçuklu Belediyespor damgası

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Aksaray’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakalarında erkeklerde takım halinde ikinci, bayanlarda ise üçünü olarak Konya’yı başarılı bir şekilde temsil etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi müsabakaları 22-23 Şubat tarihleri arasında Aksaray’da düzenlendi. Konya’yı temsilen mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, takım halinde erkeklerde ikinci, bayanlarda ise üçüncü olarak 14-15 Mart tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek olan Yarı Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Müsabakalara üç erkek ve üç bayan sporcuyla katılan Selçuklu Belediyespor Kulübü, takım halinde gösterdiği başarılı performansın yanı sıra ferdi müsabakalarda da başarılı sonuçlara imza attı. Muhammed Ensar Erdem erkeklerde final maçını kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu. 32 sporcunun mücadele ettiği bayanlar kategorisinde Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları, Ayşe Nisa Seren dördüncü, Ceren Nur Yakut beşinci, Nesrin İrem Alaybeyoğlu ise yedinci oldu.

 

ERDEN: HEDEFİMİZ TÜRKİYE FİNALLERİ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı Başantrenörü Fatih Erden hedeflerinin Türkiye Finallerine katılarak madalya kazanmak olduğunu söyledi. Erden, “Toplamda 6 sporcuyla mücadele ettiğimiz müsabakalarda hem erkeklerde hem de bayanlarda dereceye girmeyi başardı. Sporcularımız kendilerinden 1-2 yaş büyük sporcularla mücadele etmelerine rağmen kürsüye çıkmayı başardılar. Hedefimiz Türkiye Finallerinde Kulübümüzü ve Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek. Bizlere büyük destek veren Selçuklu Belediye Başkanımıza ve Kulüp Yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.