Masa Tenisi En İyi 12'ler turnuvası yapıldı

Masa Tenisi En İyi 12'ler turnuvası yapıldı

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği 2014 yılı faaliyet programında yer alan “En İyi 12'ler Müsabakaları'' 17 Ağustos tarihinde Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Salonu'nda yapıldı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği 2014 yılı faaliyet programında yer alan “En İyi 12'ler Müsabakaları'' 17 Ağustos tarihinde Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Salonu'nda yapıldı. Müsabakaya il geneli ranking puanı en yüksek sporcular davet edildi. 15 sporcunun katıldığı turnuva, 5’erli 3 grup mücadelesi ile başladı. Gruplarında ilk 4 sırayı elde eden 12 sporcu, eliminasyon turuna geçtiler.

Gruplarında nağmalup olan ve eliminasyon turlarını geçen Mustafa Başoluk ve Mücahit Koyuncu final mücadelesini yapmaya hak kazandılar. Final maçını kazanan Mustafa Başoluk turnuvayı şampiyon olarak kazandı. Yarı finalde kaybeden Bekir Yıldırım ve Mustafa Yılmaz, aralarında yaptıkları maçı Bekir Yıldırım kazanarak 3. olma başarısı gösterdi.

Mücadeleler sonucunda aşağıdaki sıralama oluştu:1- Mustafa Başoluk, 2- Mücahit Koyuncu, 3- Bekir Yıldırım, 4- Mustafa Yılmaz, 5- Fatih Erden, 5- Abdullah Uysal, 5- Mevlüt Koyuncu, 5- Zeki Afşar, 9- İbrahim Eke, 9- Ethem Yeloğlu, 9- Aleaddin Sarıyıldız, 9- Mesut Barkale13- Serhat Tokgöz, 13- Mustafa Evmez,15- Yusuf Cem Baran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.