"Marsilya maçı kolay olmayacak"

"Marsilya maçı kolay olmayacak"

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, 23 Kasım Perşembe günü oynayacakları Olympique Marsilya maçının kolay geçmeyeceğini ifade etti.

Özdilek, Kayacık Tesisleri'nde düzenlenen medya mensuplarıyla tanışma toplantısında, cumartesi günü oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasını artık unuttuklarını söyledi.  Perşembe günü Fransa temsilci Olympique Marsilya'yı konuk edeceklerini anımsatan Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:

"Yine belirleyici bir maç oynayacağız. Rakibimiz ilk maçta oynadığımız Marsilya değil. Bunun bir kere bilinmesi gerekir. Kendini geliştirmiş, gol grafiği yükselmiş, özellikle son 8 maçtır kaybetmeyen ve hep üstüne koyarak ilerleyen bir Marsilya var karşımızda. Kolay olmayacak bunun bilincindeyim. Şunu da biliyoruz, kazanmak bizi çok farklı bir boyuta götürecek. Bunun için perşembe günü elimizden gelen tüm çabayı taraftarımızın da desteğiyle sahada göstereceğiz."

 

- "İki önemli karşılaşmaya çıkacağız"

 

Özdilek, maça birçok eksikle çıkacaklarının altını çizerek, Amir Hadziahmetovic ile Manyama'nın kadroda olmadığını vurguladı.

Genç oyunculardan Savaş Polat, Kadir Kaan Özdemir ve Enes Akgün'ün de kadroda olmadığına dikkati çeken Özdilek, "Bugün itibarıyla sakat olarak görünen oyuncularımızdan Eren Albayrak, Jens Jonsson ve Abdou Razack Traore'nin de olmayacağını düşünürsek elimizde 18 kişilik bir kadro var. Bu 18 kişilik kadroyla hem perşembe günü Marsilya hem de pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağız. Çok yoğun bir süreçte iki önemli karşılaşmaya çıkacağız. İlk önce perşembeyi sağlıklı geçirip yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü, hiçbir oyuncuyu diğerinden ayırt etmediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Oyuncuları oynatmadan bilgi edinme şansın yok. Antrenmanlarda futbolcular hakkında sağlıklı bir analiz de yapılamaz. Maçlarda muhakkak şans vermek zorundasınız ki benden önce oynamamış bütün oyunculara şans verdim. Perşembe günü de vereceğim. Çünkü arena orası. Orada neler yapabileceklerini gösterecekler ki biz de bir karar vereceğiz. Gol sorununu ise çok çabuk çözmek kolay değil. Bu yetenekle alakalı bir şey. Ofansif anlamda kendimizi her geçen gün geliştirdiğimizi söyleyebilirim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum