Markete sığınan kadına böyle saldırdı!

Markete sığınan kadına böyle saldırdı!

Konya'da geçen pazartesi günü iki komşu arasında çıkan ve 7 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Konya'da geçen pazartesi günü iki komşu arasında çıkan ve 7 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, olaydan sonra 11 yaşındaki kızıyla birlikte markete sığınan kadın, kavga ettiği komşularının sopalı saldırısına uğruyor.

Olay, geçen pazartesi günü saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Eğitim Sokakta meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ö.S.Ö. (44), iddiaya göre 1 yıldır aralarında husumet bulunan ve mahkemelik oldukları üst kat komşusu Musa Altınok (40) ile sokakta karşılaştı. Daha önce de kavga ettikleri belirtilen polis memuru ve Altınok arasında tartışma başladı.

İki tarafın yakınlarının da karıştığı tartışma kavgaya dönüştü. Arbede sırasında polis Ö.S.Ö. copla, komşuları da sopayla karşılık verdi. Bu sırada Ö.S.Ö.'nün birlikte yaşadığı boşandığı eşi Y.D. de evden getirdiği bıçakla Altınok ailesinin üzerine saldırdı. Kavgada, Betül Memiş (21) bacağından, Ayşe Altınok (44) ise elinden bıçakla, Musa Altınok, Hüseyin Memiş (27) ve Nimet Horasan (22) ise dövülerek yaralandı.

MARKETE SIĞINAN KADINA SOPAYLA SALDIRILDI

Kavganın ardından aldığı sopa darbeleri sonucu yaralanın polis memuru Ö.S.Ö. ve boşandığı eşi Y.D., 11 yaşlarındaki kızlarıyla birlikte yakındaki markete sığındı. Ö.S.Ö., eski eşi ve kızını markette durmaları söyleyip oradan uzaklaştı. Bu sırada Y.D.'nin markette olduğunu gören komşuları ise ellerinde sopa ile Ö.S.Ö.'nin kavgada kullandığı copla birlikte markete gitti. Komşularının geldiğini gören Y.D. de, kızı ve markette bulunanlarla birlikte kapıyı kapatıp açmalarını önlemek istedi. Ancak aralarında kadınlarında bulunduğu öfkeli komşuları kapıyı kırıp, sopalarla kadına saldırdı. Yere yığılan kadına sopalarla vurmaya devam eden grubu, markette bulunanlar güçlükle engelledi. Altınok ailesi marketten uzaklaştı. Annesinin yerde yattığını gören küçük kız ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kavgada yaralanan Altınok ailesi ile Ö.S.Ö. ve Y.D. de hastaneye kaldırıldı. Tedavilerinin ardından gözaltına alınan polis memuru Ö.S.Ö., boşandığı eşi Y.D. ve Altınok ailesi fertleri de ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.