Marka olmak için çabalayın

Marka olmak için çabalayın

Uluslararası Ticaret Birliği ile Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunun ortaklaşa düzenlediği Lider Markalar konulu konferans gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, Atiker Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman Karaçor, Uluslararası Ticaret Birliği Genel Başkanı Ebubekir Ergin, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlayan program Atiker Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker'in konuşmasıyla devam etti.

İnsan hayatında dönemsel planlar yapılarak geleceğe yön verilmesinin gerekliliğini vurgulayan Atiker, "İş hayatına giriş süreci sadece o dönemle sınırlandırılmamalıdır. Öncesindeki süreçler de göz önünde bulundurularak ve geleceğe yönelik bazı şeyler planlanarak gelecek şekillendirilmelidir. Kurumsal olarak markalaşma sürecini, bu sürecin bugün hangi seviyede olduğunu ve yarın hangi farklı şartlar altında nerede olacağı, yapılan çalışmalar sonunda değerlendirilmelidir. Sadece kurumsal olarak değil, kurum içi çalışan bireylerin de fonksiyonel olarak nerede olduklarını bilmelerini istemeleri lazım. Ayrıca gençlerin iş hayatında başarılı olması için tüm fedakarlıkları yapması gerekir. Başarılı olmanın altında yatan sır, okul dönemlerinin değerini bilerek, dönemi en verimli hale getirmektir. Öğrenciler, kendilerini yetiştirmelidir. Kurumsal ve bireysel başarı çok çalışmaktan geçer" dedi. Program, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof Dr. Süleyman Karaçor'un Mehmet Ali Atiker'e plaket vermesi ile sona erdi.

EMRE ÖZGÜL  - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.