Mardin Derik’te 1 Asker Şehit Oldu

Mardin Derik’te 1 Asker Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin-Derik İlçesi Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığı yakınında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucu, bir askerin şeh...

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin-Derik İlçesi Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığı yakınında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucu, bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin ve onların bir yakının da yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "04 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 00.50’de, içerisinde lojmanların da bulunduğu Mardin-Derik İlçesi Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığı yakınında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucu, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ve onların bir yakını yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir" denildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız ile yakınına acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.