Manisa'da Hakem Ve Futbol Kulüpleri İçin Kamp Merkezi Yapılacak

Manisa'da Hakem Ve Futbol Kulüpleri İçin Kamp Merkezi Yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hakemlerin ve amatör futbol kulüplerinin kamp yapabilecekleri bir merkezin Manisa’ya kazandırılması için proje çalışmasına başlandığının bildirdi.Mümin Özkasap Spor Tesisi’nde, Futbol...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hakemlerin ve amatör futbol kulüplerinin kamp yapabilecekleri bir merkezin Manisa’ya kazandırılması için proje çalışmasına başlandığının bildirdi.

Mümin Özkasap Spor Tesisi’nde, Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri'nin 2014-2015 futbol sezonu açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, hakemlerin ve amatör futbol kulüplerinin kamp yapabilecekleri merkezin proje sürecinin kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Ergün, "Turgutlu ilçemizde bulunan Ovacık Yaylası’nda bu merkeze uygun bir yer tespit ettik. Kısa sürede proje sürecini tamamlayarak, Manisa sporuna bu merkezi kazandırmak düşüncesindeyiz." dedi.

Geride kalan hizmet döneminde Manisa’da amatör spora önemli destekler sağladıklarını hatırlatan Başkan Ergün, yeni hizmet döneminde de bu desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Ergün, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte bu desteklerin daha da artarak devam edeceğini aktardı.

Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleşmeye önem verdiğini hatırlatan Ergün, "İlk dönemimizde şehrimize kazandırdığımız Fikri Bayrıl Spor Tesisleri, Mümin Özkasap Spor Tesisleri, Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri, Halil Onultmak Spor Tesisleri ile bunun ilk adımlarını attık. Şimdi Spor Lisesi yanına ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’ne 2 yeni saha daha kazandırıyoruz. İki tesisimiz de yine amatör futbol kulüplerimizin hizmetine sunulacak." diye konuştu.

Genç yeteneklerin kendilerini geliştirebilmeleri ve keşfedilmeleri adına spor yapabilecekleri yeni alanları yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Ergün, sözlerini şöyle tamamladı: "Şehrimize kazandırdığımız tüm bu tesisleri, siz hakemlerimize, Manisaspor altyapı takımlarına ve amatör futbol kulüplerinin hizmetine açmak, bizlerin başlıca görevidir. Özellikle futbol alanındaki genç yeteneklerimizin kendilerini geliştirebilmeleri ve keşfedilmeleri adına spor yapabilecekleri alanları yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu duygularla bütün hakem arkadaşlarıma kazasız, belasız, sağlık ve mutluluk içerisinde ve özellikle hakem şansı dileğiyle başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.