Manisa Ticaret Borsası'ndan Bin Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Manisa Ticaret Borsası'ndan Bin Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Manisa Ticaret Borsası (MTB), il merkezinde 47 ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi bin öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu. Öğrencilerin ayakkabıları, borsa binasında düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi.Türkiye...

Manisa Ticaret Borsası (MTB), il merkezinde 47 ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi bin öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu. Öğrencilerin ayakkabıları, borsa binasında düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde eğitim yardımlarına devam ettiklerini belirten MTB Başkanı Sadık Özkasap, her sene olduğu gibi ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulunarak, sağlam ve sağlıklı bir şekilde yetişmelerine yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Borsanın il genelinde sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitimle ilgili çalışmalara her zaman büyük önem verdiğini dile getiren Özkasap, bu tür projelere bundan sonra da devam edeceklerini kaydetti.

Sosyal sorumluluk çerçevesi kapsamında eğitime çok önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Okulların bahçe düzenlemelerinden duvar düzenlemelerine, asfalt atılmasından aydınlatmasına varıncaya kadar iyileştirmeler yaptık. Burada amaç, öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak. 2015 yılından itibaren bütün bu hizmetleri il genelinde yapmaya başlayacağız.” diye konuştu. Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun görünüşüyle ilgili projelerin bittiğini de değinen Başkan Ergün, “Görünümleriyle ilgili yerin altında üç kat otoparkı ve üstünde bütün eğitim kurumlarının projesini, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 15 gün içerisinde takdim edeceğiz. Manisa’da da yeni bir eğitim yuvasını, inşallah izin ve prosüdürleri tamamlandıktan sonra yapmaya başlayacağız. O bölgedeki otopark sıkıntısı had safhada. Otoparkı yapınca hem otopark sıkıntısı çözeceğiz hem de okula beni bir bina kazandıracağız. Bakanlık noktasında mutabakat sağladık, 2015 yılı netleştirip yapımına başlayacağız.” dedi.

Vali Yardımcısı Turgay Ergin de bu tür yardımların devam etmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, okul müdürlerine ayakkabıları teslim etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.