Manisa Şehzade Mezunları 17. Kez Buluştu

Manisa Şehzade Mezunları 17. Kez Buluştu

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi'nden mezun olan yaklaşık 150 kişi okulun iftarında bir araya geldi. Mezunlar Derneği'nin organize ettiği ve okulun ev sahipliği yaptığı iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. İftara, 1997–2014...

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi'nden mezun olan yaklaşık 150 kişi okulun iftarında bir araya geldi. Mezunlar Derneği'nin organize ettiği ve okulun ev sahipliği yaptığı iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. İftara, 1997–2014 yılları arasında mezun olan öğrenciler katıldı.

    Pilav günü buluşması 2 yıldır Ramazan ayına denk geldiği için iftar programında bir araya gelen Şehzadeli mezunlar, hem okulları hem de arkadaşları ile hasret giderme fırsatı buldu. Mezunları başta Şehzade Mehmet Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara, müdür yardımcıları ve öğretmenler de yalnız bırakmadı. Yurt dışında okuyan öğrenciler de okulun verdiği 17. mezunlar buluşmasına katıldı.

    İftar sonrası öğrencilere okulun matematik öğretmenlerinden Ali Kiriş bir konuşma yaptı. Şehzade Mehmet Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara, 17. mezunlar buluşmasına çok uzak illerden, hatta yurtdışından gelen mezunları olduğunu belirterek "Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi üniversite mezunu veya Türkiye’nin değişik üniversitelerinde okuyor görmek bizleri gururlandırıyor." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.