Mamut Uslu: Volkan'a Tepkileri Hakeme Soracaksınız

Mamut Uslu: Volkan'a Tepkileri Hakeme Soracaksınız

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, Bursaspor maçında Volkan Demirel'e olan taraftar tepkilerinin hakeme sorulmasını istedi.Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe Genel...

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, Bursaspor maçında Volkan Demirel'e olan taraftar tepkilerinin hakeme sorulmasını istedi.

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, Volkan Demirel'e yönelik tepkilerin hakeme sorulmasının gerektiğini söyledi.

Maç çıkışında gazetecilerin "Bir şey sorabilir miyiz?" şeklindeki sözlerine, "Hiç bir şey soramazsınız" diye karşılık veren Uslu, özellikle Bursaspor taraftarların Volkan Demirel'e yönelik küfürlü ve 'vatan haini' şeklindeki tepkilerine ilişkin, "Bana mı soruyorsun, hakeme soracaksınız? Hakemler konuşmuyorsa onu bilmem. Salı günü toplantı yapacaklar, siz medya olarak toplantı yapacaksınız, onu sorun lütfen olur mu?" diye konuştu. Uslu, daha sonra stadtan ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.