Mamak’ta Kutlu Doğum Coşkusu

Mamak’ta Kutlu Doğum Coşkusu

Mamak Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Mamak Belediyesi 75. Yıl Amfi Tiyatro’da bir program düzenledi.

Mamak Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Mamak Belediyesi 75. Yıl Amfi Tiyatro’da bir program düzenledi. Bu yıl ‘Din ve Samimiyet’ temasıyla işlenen programa Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Mamak Müftüsü Muharrem Genç, "Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin bu yıl 1443. yıldönümü. Bu yıl Kutlu Doğum Haftası’nda unutulan bir kavram olan samimiyet ön plana çıkıyor. Samimiyet ibadet düşüncesiyle halka hizmet etmektir. Samimiyet dinin kendisidir, kardeşliktir, dostluktur. Bu programın düzenlenmesinde yaptığı katkılarından dolayı Mamak Belediye Başkanı Sayın Mesut Akgül’e teşekkür ediyorum." dedi.

Programda konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimizi anmak ve yaşamak adına alanları dolduran sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. 25 yıldır Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri son on yıldır amacına ulaşır biçimde kutlanıyor ve her yıl bu etkinlikler artarak devam ediyor." diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.