Malatya'da Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Malatya'da Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Malatya’da bir otomobilin buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak takla atması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Malatya - Adana karayolu Doğanşehir kavşağında meydana gelen kazada, Kemal Desteci (19) yönetimindeki 06 KA 1965...

Malatya’da bir otomobilin buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak takla atması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Malatya - Adana karayolu Doğanşehir kavşağında meydana gelen kazada, Kemal Desteci (19) yönetimindeki 06 KA 1965 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü Kemal Desteci, Mehmet Akdağ (61) ve Fadiş Akdağ (62) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Hatice Akdağ (39) ile Ümit Akdağ (18) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından aracın kapıları kırılarak çıkarıldı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.