Malatya maçı fedakarlık maçı

Malatya maçı fedakarlık maçı

Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak: Bizden 1 puan önde olan Malatyaspor karşısına kazanmak için çıkacağız. Bunun için de taraftarlarımızdan takıma destek vermeleri noktasında fedakarlık bekliyoruz

TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ

Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak, yarın saat 13.30'da oynanacak olan Malatyaspor maçında taraftarları maça davet etti. Gerek sosyal medyada, gerekse yazılı basında Malatyaspor maçının önemine dikkat çeken Koçak, "Malatyaspor'la 6 puanlık maç oynayacağız, bu maçta bütün tribünlerin dolmasını istiyor ve bu anlamda da taraftarlarımıza sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

6 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇ

Temsilcimiz Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın 33 puanlı Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele öncesinde yeşil-beyazlı ekibin As Başkanı Osman Koçak, yaptığı açıklamayla, taraftarların takımlarının yanında olmasını istedi. Koçak, "Bizim için sezonun belki de en zorlu maçlarından birisi olacak. Bu maçın 6 puanlık bir değeri var. Malatya takımını mağlup ettiğimiz takdirde 2 puan farkla onların üzerine çıkmış olacağız. Dolayısıyla bu maçı önemsiyorum. Bu maçı evde ya da kahvede izleyeceğini düşünenlerin fedekarlık yapmalarını arzu ediyorum. Malatya maçı fedekarlık yapılacak bir maç" ifadelerini kullandı.

BİZ İYİ BİR AİLE OLDUK

Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak, takım olarak iyi mücadele ettiklerini, dahası savaştıklarını belirterek, "Açık konuşmak gerekirse; Aykut Hoca geldikten sonra takımımız tam bir aile oldu ve takım halinde haraket ediyor, takım halinde savaşıyorlar. Birbirlerine ve takıma olan inançları en üst seviyede. Bunun da hem oyuna, hem de skora iyi yansıdığını düşünüyorum. İnşallah yarın oynanacak olan Malatyaspor maçında da birlik ve beraberlik içerisinde hareket edecek ve bu maçı kazanacağız" şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum