Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır:

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Miraç mucizesinin maddi ve manevi yükselişe, her türlü kötülükten arındırılarak, gerçek insanlığa ve yüc...

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Miraç mucizesinin maddi ve manevi yükselişe, her türlü kötülükten arındırılarak, gerçek insanlığa ve yüce mertebeye ulaşmak için bir davet olduğunu ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır mesajında, Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç, huzur ve bahtiyarlığını hep birlikte yaşayacaklarını belirtti. Çakır, “Manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın hat safhaya çıktığı bu önemli gecede bütün dünyada acının, gözyaşının, şiddetin ve terörün sona ermesi, barış ve huzurun hakim olması için bol bol dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutluyor, bu gecenin tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.