Makamların hakkını vereceğiz

Makamların hakkını vereceğiz

Saadet Partisi Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış, “Halkımız için, 15 gün boyunca vatandaşına randevu vermeyen zihniyeti değiştirmek için yola çıktık. Makamların hakkını vereceğiz” dedi

Saadet Partisi Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış Merhaba Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

4-1-057.jpg

Seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Saadet Adayı Mehmet Satılmış, “Biz bu yola çıkarken hak için çıktık. Halkımız için çıktık. Kapalı kapıların ardındaki kilitleri kırmak için yola çıktık. Bu yol hak kervanı, bu yola beraber çıktık, beraber kazanacağız. Biz kardeşlik için yola çıktık, halkımız için, 15 gün boyunca vatandaşına randevu vermeyen zihniyeti değiştirmek için yola çıktık. Gölyazı’dan Taşpınar’a bu mozaiği kucaklamak için yola çıktık. Bir seçim atmosferine giriyoruz. Tek temennim şu; partilerimiz çalışmalarını, seçimden sonra da halkın yüzüne bakabilecek şekilde yapsın. Birliğimizi bozmayalım. Amacımız halkımızı daha iyi kucaklamak. Refah getiren hizmetleri kazandırmaktır. Biz makamların sahibi değil, emanetçisiyiz. Bu beden de emanet, bu anlayışla, makamlarımızın hakkını vereceğiz. Rabbim bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

4-5-019.jpg

MİLLET İRADESİNİ GÖSTERECEK

Saadet Partisi olarak alacakları başarıların artık görüldüğü için kendilerine çeşitli iftiralar atıldığını söyleyen Satılmış, şöyle konuştu: “Kabadayılıkla milletin iradesine el koyamazlar. Biz, bu yola çıkarken, kefeni giyerek çıktık. Ne iktidar ne belediye ne de bir başkası arkamızda, bizim dostumuz arkadaşlarımız fukara mihmandar halkımızdır. Mevcut başkan oturduğu belediye binasını beğenmeyip 700 milyona bir makamı şerif yapmayı tercih etti. Camlı köşkleri hizmet sayarak millete sırtınızı döndü. Diyor ki, menteşeleri kıracakmış. Kapıları kıracağız, 31 Mart günü bu millet iradesini gösterecek. Ne yaptınız diye soruyorlar. Gafiller, KYK yurdu orada duruyor, içinde üniversite öğrencisi bırakmadınız. Mevlâna Camii orada, İmam Hatip Ortaokulu burada. Devletin yaptığı hizmetleri kendi hizmetleri gibi gösterenlere bizim yaptıklarımız ortadadır. Kasaba siyasetinden çıkamayanlar bizi izlemeye, yapacağımız hizmetleri görmeye devam edecektir. Alnımız açık, başımız dik. Bu millet bizimle, bizde bu milletin hizmetkarıyız”

PROJELERİNİ ANLATTI

Projeleri hakkında da bilgi veren Satılmış, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye bünyesinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kurulacak. Belediye bünyesinde Sosyal Yardımlaşma Derneği kurup ihtiyaç sahiplerine gerekli yardım yapılacak. Bakıma Muhtaç kimsesizler için yaşlı yaşam merkezi yapılacak. Maalesef belediyemiz yanlış politikalarla sosyal belediyecilik alanında geri kalmıştır. Belediyemizin bünyesinde tam teşekküllü sokak hayvanları barınağı, kısırlaştırma, rehabilitasyon merkezi yapılarak başı boş hayvanlar burada muhafaza edilecektir. İlçemizde hastaneye gelen vatandaşlarımız için hasta konuk evi yapılacaktır. Mevcut olan sıcak sudan faydalanıp, Termal tedavi merkezi kurulacak. Belediye bünyesinde ücretsiz kreş yapılacak. Belediyemizin de girişimleri ile seracılık geliştirilerek desteklenecek. Engelli kardeşlerimiz için Özel oyuncaklarla donatılmış engelsiz parklar. İlçemizin eksikliklerinden biri olan Şehir Hamamı, yarı olimpik yüzme havuzu, fitnes ve spor salonu gölet bölgesinde yapacağız.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum