Mahmut Tekdemir: Bu Hafta Da Galibiyet Almak İstiyoruz

Mahmut Tekdemir: Bu Hafta Da Galibiyet Almak İstiyoruz

İstanbul Başakşehir Takım Kaptanı Mahmut Tekdemir, geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında galip geldiklerini hatırlatarak, Bursaspor karşısında da 3 puan alan taraf olmak istediklerini söyledi.Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan...

İstanbul Başakşehir Takım Kaptanı Mahmut Tekdemir, geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında galip geldiklerini hatırlatarak, Bursaspor karşısında da 3 puan alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan İstanbul Başakşehir'de cezası biten kaptan Mahmut Tekdemir, açıklamalarda bulundu. Mahmut Tekdemir, "Cezam bitti çok şükür. Aslında bir maç daha cezam vardı ve onu da ertelediler. Bu hafta inşallah hocam şans verirse oynayacağım. Bursaspor son haftaların formda takımı. Bireysel oyuncu olarak da iyi bir takım. Zorlu bir maç olacak iki taraf için de. Geçen hafta galibiyet aldık. Bu hafta içerde de aynı şekilde galibiyet almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un ofansif olarak iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Tekdemir, "Biz de bunun bilincindeyiz. Ona göre tedbirlerimizi aldık. Bugün de son çalışmamızı yapıp en iyi şekilde maça hazır olarak çıkacağız." diye konuştu.

Jérémy Perbet ise yarınki maçın zor olacağını bildiklerini kaydederek, "Açıkçası 2 maç üst üste kaybettikten sonra kazandığımız Rize maçı bizim için gayet iyi oldu. Tekrar özgüvenimiz yerine geldi. Biz de yarın takım olarak Bursaspor maçından galip gelmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.