Mahalle Muhtarlarından Öğretmenler Günü Ziyareti

Mahalle Muhtarlarından Öğretmenler Günü Ziyareti

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde mahalle muhtarları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim etti. Eğitimde en önemli unsurun hiç şüphesiz öğretmenler...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde mahalle muhtarları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Eğitimde en önemli unsurun hiç şüphesiz öğretmenler olduğunu belirten muhtarlar, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını ifade etti. Yerköy Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz da ziyaretlerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Yavuz, "Bütün çabamız yarınımızın güvencesi olan çocuklarımızın geleceğe en iyi koşullarda, en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamak. Bizler bunun için çalışıyoruz. Eğitimde kalite ve başarı çıtasının yükselmesi için okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte uyumlu bir çalışma içindeyiz. Ziyaretinizden ve düşüncelerinden dolayı siz muhtarlarımıza tüm öğretmenlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.