MADO 348. Şubesini Selçuker’de açtı

MADO 348. Şubesini Selçuker’de açtı

İlk önemli adımı Yaşar Pastanesi ile atılan MADO’nun 348. Şubesi Selçuker Center’de açıldı.

Gerçekleştirilen açılışa Karatay Müftüsü Mehmet Akpınar, iş adamları ve misafirler katılım sağladı. Düzenlenen açılışta farklı etkinlikler gerçekleştirildi. Karatay Müftüsü Mehmet Akpınar tarafından okunan dualar eşliğinde kurdele kesimi ile gerçekleştirildi. Açılışın ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu. Açılış töreninde konuşan MADO Şube Müdürü Bayram Emiroğlu, “Dondurma dünyada kendi kültürünü yaratırken, Türkiye’deki temsilcisi MADO da başka hiçbir dondurmada kullanılmayan dövme ustalığının verdiği koyu kıvam, Kahramanmaraş’ın zengin coğrafyasında beslenen keçilerin sütü ve bölgedeki yabani orkidenin kökünden elde edilen salebin verdiği tat ile gerçek dondurmanın Türkiye’de adı, MADO oldu. Bugün modern tesislerde üretilen MADO, 150 yıllık serüveninde gelenekselden günümüze dünya standartlarında bir gelişme gösterdi. Katırlar sırtında getirilen kar ile başlayan bu lezzet serüveni, yıllar içinde Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. bünyesinde birçok şirket ve markayı kapsayan güçlü bir yapıya dönüştü” ifadelerini kullandı.

KONYA’NIN EN BÜYÜK MADO’SU’

Emiroğlu, “Yaklaşık 5 aydır emek vererek tamamladığımız büyük bir projemizdir. Bugün burada Konya’nın en Büyük Mao’sunun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra burada güzel hizmetler vereceğiz. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ederim. Burada sizler için hizmet vermekten mutluluk duyacağım” diye konuştu. Konuşmaların ardından MADO Selçuker Şubesi’nin açılışı yapıldı. Açılış törenine katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

HAMDİ BUĞUR

5fb564d4-78e2-473b-8491-aaa3c2976840.jpg95dbf7df-ed6c-4d0e-973c-cdf02b5cb630-(1).jpga330970b-8509-48fa-924d-f54aec496f3b.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.